Βιογραφικό

Γεννήθηκα το 1979 στον Πειραιά.
Ο πατέρας μου ο Γιάννης όγδοο παιδί πολύτεκνης οικογένειας από τον Λάκκο της Μέσα Μάνης υπηρέτησε στην Ελληνική Αστυνομία και είναι πλέον απόστρατος αστυνομικός. Η μητέρα μου η Καλλιόπη με καταγωγή από την Κάρπαθο ασχολείται με τα οικιακά και έχω μια μικρότερη αδερφή την Μαίρη αρχιτέκτων-μηχανικό. Είμαι παντρεμένος με την Νόρα Μιχαλολιάκου πτυχιούχο Διοίκησης Επιχειρήσεων και ιδιοκτήτριας καταστήματος στον Πειραιά. Είμαι Οικονομολόγος, πτυχιούχος του τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιά και κατέχω μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών MBA-Tourism Management του Πανεπιστημίου Πειραιά.

Στις δημοτικές εκλογές του 2002 σε ηλικία 23 ετών εκλέχτηκα δημοτικός σύμβουλος στο Κερατσίνι. Το 2006 εκλέχτηκα νομαρχιακός σύμβουλος Αθηνών – Πειραιώς ξεπερνώντας τις 25.000 ψήφους. Διετέλεσα Υπεύθυνος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ του Πανεπιστήμιο Πειραιώς, μέλος της Συγκλήτου, μέλος Πρυτανικού Συμβουλίου και Πρόεδρος του φοιτητικού συλλόγου «Ο Πλάτων». Εκλέχτηκα Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ από το 2007 έως το 2010. Από τον Απρίλιο του 2010 έως το Μάϊο του 2012 διετέλεσα Αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ. Το 2006 ολοκλήρωσα την στρατιωτική μου θητεία στο Πολεμικό Ναυτικό.

Την περίοδο 2006-2007 διατέλεσα επιστημονικός συνεργάτης στο Υπουργείο Δημοσίας Τάξης και την περίοδο 2007-2009 ήμουν επιστημονικός σύμβουλος στη Γραμματεία Αποκρατικοποιήσεων του Υπουργείου Οικονομικών. Τον Μάρτιο του 2007, ίδρυσα το λογιστικό-φοροτεχνικό μου γραφείο στο κέντρο του Πειραιά, το οποίο διατηρώ έως σήμερα. Από το 2004 και για μια δεκαετία οι συνάδελφοι μου οικονομολόγοι, με εξέλεγαν ανελλιπώς εκπρόσωπο τους στο Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΣΤΑ).

Συμμετείχα για πρώτη φορά στις βουλευτικές εκλογές το 2009 και εκλέχτηκα βουλευτής Α’ Πειραιώς & Νήσων στις βουλευτικές εκλογές του 2012. Τον Ιούνιο του 2012 εκλέχτηκα Γραμματέας της Βουλής των Ελλήνων, θέση την οποία κατέχω έως σήμερα. Είμαι μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, της Υποεπιτροπής αρμόδιας επί θεμάτων του Υπουργείου Εσωτερικών, της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ισότητας, Νεολαίας και Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και της Υποεπιτροπής για θέματα των ατόμων με αναπηρία. Στις Βουλευτικές Εκλογές του Ιανουαρίου 2015 εκλέχτηκα 1ος Βουλευτής Ά Πειραιώς & Νήσων. Στις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015, επανεξελέγην 1ος Βουλευτής.

Επίσης κατέχω το αξίωμα του Αντιπρόεδρου στον Αθλητικό Σύλλογο Μεταμοσχευμένων και Νεφροπαθών Αθλητών «Οι Λέοντες του Πειραιά».
Στον ελεύθερο χρόνο μου αρέσει να διαβάζω βιβλία ιστορίας, να πηγαίνω στο θέατρο και να παίζω μπάσκετ.